Dina ord har en oerhörd kraft inom sig

Vad menar jag med detta tror ni då?

Jo, i vår roll som behandlare inom skönhetsbranschen så har vi väldigt mycket ansvar, en människa uppsöker oss för att den vill göra en försköning av sitt yttre för att dom ska må bättre och känna sig vackrare, få ett starkare självförtroende och mycket mer.

Då är det ytterst viktigt att vi i den rollen som vi har är varsamma med vilka ord vi använder och hur vi bemöter varje kund.
För med vår erfarenhet och vår expertis så inger vi ett stort förtroende hos våra kunder och dom litar till våra ord och sätter stort värde på det vi säger och rekommenderar.

Har vi då en person framför oss som inte är så stark i sig själv och som har komplex för hur man ses av andra, hur vissa drag i ens yttre ser ut med mera, då är avvägandet i vilka ord vi väljer och hur vi väljer att leverera dom av väldigt stor vikt.

Jag har i dagsläget kunder som upplevt behandlare inom olika områden som till och med skapat komplex i deras sätt att se på sig själva genom hur dom har talat till dessa människor i deras rekommendationer av olika behandlingar som dom tycker är bäst för dom att utföra.
Vi vill ju inte ge folk tankespöken, vi vill ju hjälpa till att ta bort så många som vi bara kan 🙂

 

 

 

Ska man inte få rekommendera en behandling om man ser att den är gynnsam för kunden?

Jo självklart, men det finns positiva sätt att göra detta på och negativa sätt att göra det på.
Fokus bör alltid vara vad kunden själv önskar och eftersöker och ihop med vår kunskap och erfarenhet ska vi hitta rätt lösning för just den personen.

När jag får höra om personer som precis blivit 20 som rekommenderas injektionsbehandlingar för rynkor i panna med mera istället för deras önskade behandlingar, som inte var något dom ens funderat över (rynkor ska väl inte 20-åring behöva oroa sig för), men som nu blivit ett bekymmer och tydligt komplex för personen, så blir jag ganska ledsen.
Det är så långt ifrån dessa känslor vi ska ge till våra kunder.

Vi vill ju att det vi gör och arbetar med ska addera styrka och kraft till din personlighet, tro och självförtroende inom dig själv, höja och försköna ditt yttre så du blir en en ny upplyften version av dig själv 🙂

Så snälla var respektfulla för rollen som vi har som behandlare och tänk på hur våra ord och råd låter och uppfattas av dom vi levererar dom till 🙂

Kärlek och Glädje till er alla! / Roea 

Leave a comment