47140687-6VvCr

Injektionsbehandling/Fillers - Princess®

Hos oss kan du göra en läppförstoring/ kontur eller rynkreducering med hjälp utav injektionsbehandlingar. 

 

Vi använder oss utav Stylage M och Princess® som består av en unik gel i form av hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen, framför allt i huden där den binder vatten och skyddar cellerna.. Princess® injiceras i huden för att släta ut rynkor, ge ansiktet volym, öka läpparnas volym och återfukta och föryngra större hudområden. Behandlingseffekten håller i ca 6 – 12 månader beroende på behandlingsområde och är med andra ord inte permanent. Hos oss betalar du endast för sprutan och kan fylla ut läpparna och linjer i ansiktet samtidigt utan att betala något extra.
Pris: 3600 :- / 1 ml

Erbjudande 

 LÄPPFILLERS - Augusti kampanj 1899 kr 1 ml

Diamantpaket!
-4ml Fillers Ansiktscontouring  7995:-
Nasobialaveck, haka, kinder, käklinje.

Guldbox!
-3 ml  6490:- Valfri område rek . Haka + käke

 Silverpaket!
-2ml  3990:- Valfri område. Rek. läppar + haka


Boka tid
 

Hur går det till?

En behandling med våra fillers tar oftast inte mer än 15 till 20 minuter. Före behandlingen berättar jagom produkten och förklarar hur behandlingen går till. Det är viktigt för oss  du berättar noggrant  vad du har för önskemål samt om tidigare eventuella behandlingar och om du har några allergier.

 

Produkten injiceras under huden med hjälp av en tunn nål. Behandlingen lämnar inga ärr eller synliga märken i huden.

 

Vår fillers tillverkas av naturlig och icke-animalisk hyaluronsyra som är mycket lik kroppens egen hyaluronsyra. Är extremt rena produkter och håller mycket hög kvalitet tack vare en noggrann kvalitetskontroll och en unik produktionsprocess.

Vad ska jag tänka på efter min behandling?

Efter behandlingen är det viktigt att du inte rör de behandlade området för att undvika infektioner. Ej använda makeup på 24 h.
 

Tack för att du respekterar vårt yrkesutövande samt andra kunders tider. Avbokningar som sker mindre än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt. 

Fillers Kampanj 1 ml 1899 kr 

10% rabatt på Touch up"/påfyllningar inom 2 månader från senaste behandling. (Kan inte kombineras med andra erbjudanden)

Kostnadsfri konsultation

Boka tid

fillers haka, fillers kinder,
fillers haka, fillers kinder,
fillers göteborg, face lift fillers
fillers göteborg, face lift fillers
fillers, stylage göteborg
fillers, stylage göteborg