Roea Jorat: Professionell behandlare & utbildare i marknadsledande behandlingar

“När vi utför våra kosmetiska & medicinska tatueringar är det viktigt att väga in alla aspekter för ett så välpassat slutresultat som möjligt!

Vi mäter noggrant ut form beroende på behandling, utefter din unika ansikts- & ögonstruktur, bröstform, tidigare areola-placering etc, vi väljer rätt appliceringsteknik efter varje unik individ vi har framför oss

Allt för att slutresultatet ska se så naturligt och harmoniskt ut som möjligt

I bildexemplen nedan ser du ett resultat på en typisk skandinavisk persons bryntatuering där målet är försiktigt effekfullt resultat som efterliknar så naturliga bryn som möjligt!” – Roea Jorat / VD BC Academy AB

Kosmetisk Bryntatuering

Behandlingar som älskas av Alopecia & Cancerpatienter

Läs om en av våra dagar med Alopeciaförbundet

Roea's erfarenhet och utbildningar

“Jag började arbeta med kosmetisk tatuering våren 2012 och sedan dess vidareutbildat mig väldigt internationellt för att se alla delar inom kosmetiska & medicinska tatueringar för att lära mig så många olika appliceringstekinker som möjligt för att alltid kunna ge bästa möjliga behandling till varje kund.” – Roea Jorat

 • ÅR: 2012  vår
  STAD: Göteborg
  UTBILDARE: Hair Angered skola
  UTBILDNINGSINRIKTNING (Grundutbildning maskin)
 • ÅR: 2012 höst
  STAD: London
  UTBILDARE: Taffy – Microblading
  UTBILDNINGSINRIKTNING ( Grundutbildning)
 • ÅR: 2015
  STAD: Oslo
  UTBILDARE: Phibrows
  UTBILDNINGSINRIKTNING ( Microblading Vidareutbildning,)
 • ÅR: 2016
  STAD: Manchester
  UTBILDARE: Naoimi White
  UTBILDNINGSINRIKTNING ( Vidareutbildning i maskin )
 • ÅR: 2017
  STAD: Pozanan , Polen
  UTBILDARE: Dr Silvia
  UTBILDNINGSINRIKTNING Masterclass Areola

Antal behandlade kunder:
Över 300 sedan  2012

Totalt utbildade elever:
Över 90 utbildade egna elever

Areola behandlingen ger tillbaka en del av kvinnligheten till Cancerpatienter

Areola
Areola
Areola

Areolabehandlingen ger kvinnor sitt självförtroende tillbaka!

Vi arbetar med speciella tekniker och lösningar för att återskapa ett vackert kvinnligt resultat efter att bröstkirurgi har utförts och på något vis skapat ett onaturligt utseende.

Behandlingen utförs även på kvinnor som kan ha oregelbundna eller blekande areoler, behandlingarna känns ofta som ett regelrätt mirakel för dem kvinnor som fått möjligheten att genomgå behandlingen.

Behandlingen syftar alltså till att återställa den naturliga skönheten och utseendet i kvinnans bröst så att hon kan återfå förtroendet för sin egen kvinnlighet.

Vår ambition är att erbjuda vår medicinska tatueringstjänst till patienter hos läkare som arbetar med rekonstruktiva kirurgiska ingrepp på kvinnor.
Vi är en erkänd och etablerad verksamhet inom medicinsk & kosmetisk tatuering och arbetar i lokaler och med verktyg & tekniker som upprätthåller höga krav på alla aspekter av vårt arbete.

Vi har god kontakt med Alopeciaförbund och Cancerförbund och strävar hela tiden efter att få hjälpa fler kvinnor med dessa behandlingar genom tätare och närmare kontakt med praktiserande läkare & kliniker inom rekonstruktiv kirurgi.

Kontakta oss rörande Samarbetsförslag

Du hittar oss mitt i Göteborg på Kristinelundsgatan 7 vid Avenyn