Spraytan

Här kan du läsa om alla våra olika varianter av spraytanbehandlingar, om oss som behandlare och hur du bäst sköter din eftervård efter behandling för ett långvarigt resultat
#
Rätt ton för din hud

Vi strävar efter att hitta rätt nyans för just din hud

#
Jämnt & Fräscht

Ett jämnt och naturligt resultat som får dig att känna dig fräsch

#
Fitness Tävlingar

För fitness tävlingar läggs fler lager för att framhäva fysiken i strålkastarljuset

MARIA VASQUEZ

På vintern är detta min räddning, att få känna sig snygg och fräsch hela året är fantastiskt!

Spraytan

En väl genomförd spraytanbehandling ger dig ett vackert och fräscht skönhetslyft!
Färgen väljs efter din nuvarande hudton för att ge en naturlig försköning av hudfärgen som inte sticker ut som en överdriven onaturlig behandling.

Med spraytan känner mig sig fräschare, piggare och mer alert samtidigt som man känner sig mer bekväm sig själv som helhet

Vår Master Roea Jorat överser och ansvarar för att allt arbete som utförs, Roea är även Rektor och Huvudansvarig utbildare vid Skönhetsskolan BC Academy vilket borgar för att högsta kvalitet alltid eftersträvas genom varje moment i varje behandling!

Till vår hjälp arbetar vi med produkter inom skönhetsbranschen som är ledande inom just sin kategori inom industrin för att ge en så professionell behandling som möjligt

Våra behandlare arbetar alltid tillsammans med Dig för att nå ett gemensamt mål med din skönhetsbehandling!

Vi fokuserar våra behandlingar efter dina unika personliga drag och strukturer i ditt ansikte och väger alltid in din personlighet och stil för att varje behandling vi utför ska vara helt och hållet individanpassad.

Det ger ett slutresultat som beskrivs som en försköning av dina naturliga drag som ger en upplyftande effekt som underlättar och livar upp din vardag!

  • Lyfter hela ens framtoning och look
  • Vacker och Fräsch året om
  • Känner sig piggare och gladare
  • Ökat självförtroende
  • Naturligt passande färgton
  • Bär löst sittande mörka kläder till din behandling
  • Duscha eller basta inte inom de första 6-8 timmarna efter applicering.

Se våra behandlares Prisalternativ

Här hittar du priser för alla olika behandlingsalternativ inom Spraytan för respektive behandlare samt skötselråd och svar på vanliga frågor

ROEA JORAT: MASTER ( 6 års erfarenhet)

– Helkropp; 295.- (ord.pris 450 kr)
– Halvkropp; 195.-
(ord.pris 290 kr )

Hur går behandlingen till?

1.) Hur länge håller färgen?
– Det vanliga är 1-2 veckor beroende på din hudtyp och om du följer våra rek. om hur du skall ta hand om din spraytanning efteråt, med tex. återfuktande lotion 1-2ggr/dag.

2.) Kan man sola som vanligt efteråt, utomlands/ i solarium?
– Ja, det kan man. Men det är inget UV-skydd i vår vätska, så glöm inte solskyddsfaktorn om du skall vistas i solen sen.

3.) Hur vet man vilken färg man skall välja?
– Det bestämmer du tillsammans med din spraytanspecialist när du kommer. Hon kommer att titta på din hudtyp samt ställa lite frågor för att ni tillsammans skall kunna komma fram till rätt nyans för just dig.

4.) Kan man tvätta bort sminket hos er?
– Ja, det går jättebra. Men se till att du är hos oss 3-4min. innan din behandling börjar då, så att du är helt klar när det sen är din tur. Det är dock inte möjligt att duscha hos oss innan, så tänk på att inte komma insmord med lotion på kroppen samma dag du skall ha din spraytanning.

5.) Vad blir man sprayad i?
– De flesta av våra kunder väljer att bli sprayade i sina trosor/kalsonger. Det som hamnar på kläder, går bort i första tvätten.

6.) Vad skall man ha på sig efteråt?
– Vi rekommenderar att du efter din behandling tar på dig mörka, löst sittande kläder. Alltså inte tajta byxor, linnen etc. Då riskerar du att färg kan gnuggas av innan den har fått reagera färdigt med ditt pigment. Vilket kan resultera i ett ojämnt slutresultat om du har otur.

7.) Jag vill spraya mig inför ett bröllop/viktigt event men har aldrig gjort det hos er tidigare. Vad skall jag tänka på?
– Då rekommenderar vi alltid att du först bokar in dig på en spraytanning några veckor innan ditt event. Då gör vi en behandling som vanligt och sen går du hem och känner efter om det var rätt färgnyans, vilken dag du tyckte färgen var som snyggast etc. På det sättet är det sen lättare att veta vilken av våra färgnyanser vi skall välja sen till den stora dagen och hur många dagar innan ditt event, som det blir bäst att spraytanna dig.

8.) Kan man spraya sig även om man är gravid?
– Ja, det är inga problem. Men om du känner dig det minsta osäker/orolig, rekommenderar vi att du först talar med din barnmorska.

9.) Kan man spraya sig om man har sår på kroppen?
– Inte om det är öppna sår! Om det är mindre sår som nästintill är läkta, vill vi att du skyddar området med plåster eller kirurugtejp innan vi påbörjar din behandling.

10.) Kan man spraya sig om man har eksem/psoriasis/allergier?
– Då rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med någon av våra spraytanspecialister på kliniken, så får ni boka en tid då du kommer in och vi får spraya ett litet testområde. Sen får du gå hem och känna efter i ett dygn för att se hur det känns, så att du ej riskerar en reaktion.

11.) Kan man spraya sig om man har vitiligo?
– Ja, det är inga problem.

Tips för ett perfekt resultat
1. Använd inte hudlotion, deoderant, parfym eller make-up innan behandligen.  Dock är det ett tips att ha någon form av nagellack på fötter och händer, då färg kan fastna i porösa naglar.

2. Börja med att exfoliera din hud. Exfoliering innebär att man avlägsnar döda celler från hudytan och samtidigt stimulerar nybildningen av hud. Torr och ojämn hud kan göra så färgen ser ojämn och fläckig ut.

3. Använd duschkräm för en ren och smidig hudyta. Gärna PH Balanserad

4. Efter behandlingen låter vi färgen torka i 5 minuter innan du sätter på dig lätt och luftiga kläder.

5. Duscha eller basta inte inom de första 6-8 timmarna efter applicering.

Behandlingarna utförs här!

Klicka för vägbeskrivning