Ta bort dina trista missfärgningar idag!

 • Smileffect, är den skonsamma och effektiva tandblekningsmetoden – för alla som vill ha ett vitare leende.
  Beauty Corner erbjuder nu en snabb (21 minuters) behandling som garanterar ett ljusare resultat mellan 2-9 nyanser, du får givetvis information och produktråd för att bibehålla det resultatet så bra som möjligt. Behandlingen utförs av utbildad personal, Beauty Corner kommer till och med att ha en utbildad tandsköterska närvarande under alla behandlingar så det sker på ett mycket professionellt sätt vid varje behandling, du sitter och slappnar av på en bekväm brits och får lite tid för dig själv :).
 • En blekningsgel appliceras på tänderna med hjälp av skenor och aktivering av gelen sker med LED-ljus, det är detta som är det blåa ljuset som du säkert sett på bider runt omkring dessa behandlingarna, det krävs nämligen en viss temperatur för att aktivering av dom aktiva ämnena i gelen ska ske (lite över 40 grader)
  Du kan kika på lite bilder från behandlingarna på länkarna här nedan
  #smileffect-Facebook
  #smileffect-instagram
  Smileffect Hemsida
  Beauty Corner vill som ni vet erbjuda sina kunder en så stark helhet som möjligt inom skönhetsvärlden under ett och samma tak och vi kände att vårt nästa naturliga steg var detta med en effektivt, enkel och skonsam väg till ett vitare leende.
  Utan oönskade effekter som smärta, tandköttsproblem, ilningar och skadad tandemalj.
  Och som en annan unik fördel med att göra dina behandlingar av dessa slag hos Beauty Corner så har vi som sagt ALLTID en tandsköterska närvarande vid dina behandlingar 🙂

  Du kan även vara säker och lugn med dom produkter som används, detta är den enda produkten på marknaden som är godkänd enligt EU-kommissionen och som följer dess kosmetiklag från 2012, med under 0,1% väteperoxid.

  Företag som använder blekmedel med mer än 0,1% väteperoxid ( en del ända upp till 40% ), får sedan lagändringen inte saluföras efter att kontrakt gått ut. Endast tandläkare får fortsätta använda upp till 6% väteperoxid.

När vi nu har utbildat gänget på Beauty Corner så kommer vi att släppa 30 platser till ett riktigt bra introduktionspris, kom 2 och betala bara för 1, ordinarie pris 3.600:- delat på 2 får ni då istället priset 1.800:-

Information och tidsbokning görs på INFO@BCORNER.SE / 031-181-181
Vi finns på Kristinelundsgatan 7

 

Håll dig uppdaterad med allt som händer via vår facebooksida

Leave a comment