Skip to content

Ögonfransförlängning- få längre, fylligare och mörkare fransar

Trött på mascaran? Korta fransar? Få längre, tjockare och mörkare fransar. Med fransförlängning sparar du tid samt att du kan vakna på morgonen och se sminkad ut. Framhäv dina vackra ögon med fransförlängning. Våra fransstylister är certifierade. 

Hur går behandlingen till? Behandlingen börjar med konsultation där vi går igenom dina ösnkemål, samt kollar vad du har för ögonform och ansiktsform. Behandlingen anpassas personligen efter dig. 

Volym: Volymfransar är den senaste tekniken inom fransförlängning! Vi kan erbjuda dig 200-600 fransar per öga! Metoden är även kallad 2D, 3D, 4D, 5D och 6D.

Väljer du ett naturligt look applicerar vi 2-3D volym betyder det att du får 3st tunna fransar på en av dina naturliga.

Väljer du en riktig Hollywood look applicerar vi 4-6D .

Metoden är lika skonsam som vanliga singel fransar om inte skonsammare då man använder mycket tunnare fransar. Man använder tunna fransar och då kan du sätta upp till 8 separerade fransar på en naturlig frans för att få samma vikt som en 0,20 tjocklek frans!

Singels: På Beauty Corner arbetar vi med den säkraste metoden 1:1 “single” fransar för att förlänga dina egna.
Det innebär att vår fransexpert sätter en enda extension per varje fullvuxen egen frans. Vår fransexpert fäster dit ca minst 60-90 fransar per öga, beroende på hur många fransar du själv har. Tillsammans kommer ni överens om vad som blir bäst för just ditt öga. Hela behandlingen är helt smärtfritt och kommer inte slita egna fransar. För att bibehålla ett fint resultat bör man fylla på sina fransar var 3 – 4e vecka, beroende på hur fort dina egna fransar växer.

Vilka produkter används?

Endast högkvalitativa produkter och den tryggaste, säkraste och mest hygieniska tekniken i Silke med olika böjningar. Ögonfranslimmet vi använder är godkänt av Kemikalieinspektionen.

Vad kan jag förvänta mig av resultatet?

Du får längre, fylligare och mörkare fransar direkt efter behandlingen. Du kan välja att antingen öppna upp ögat, förstora eller forma. Mascaraeffekt!

Målgruppen för ögonfransförlängning är är allt från unga tjejer som vill ha långa, vackra fransar till äldre kvinnor som med åldern fått både kortare och glesare fransar, men nu kan få ett piggare och öppnare öga tillbaka.

Borttagning av fransar, detta ska du aldrig försöka göra själv, jag använder mig utav en remover som är anpassad till det lim jag använder vid fransförlängning. Dra aldrig bort din ögonfransförlängning själv, för då följer även dina naturliga fransar med!

Skötselråd:

 • Tvätta fransarna en gång o dagen med rengöringsschampo och borste
 • Tvätta inte ansiktet inom 24 timmar efter utförd behandling. Detta för att ge limmet full möjlighet att härda. Att låta ögonfransarna lufttorka är det absolut bästa sättet.

  Rester av smink och eyeliner är förrädiskt mot dina fransar. Det löser upp bindningen mellan din egen frans och synteten och på så sätt förkortas hållbarheten.

 • Använt ej oljebaserade produkter, (där räknas även propylene glykogen till oljan som finns i bla makeup).
 • Använd ej mascara på fransarna.
 • Ska du måla underfransarna, försvinner min garanti på hållbarhet. Ta hellre en mörkare skugga .
 • Använd alltid en borste och borsta då ovanifrån.
 • Mediciner, stress, hormoner, graviditet och sorg kan påverka dina fransar negativt.
 • Undvik att basta/träna/ dem första 48 tim då vattenånga kan lösa upp limmet vid fransarna.
  Gnugga aldrig på fransarna eftersom de kan trilla av då.
 • Dra aldrig bort din fransförlängning eftersom du kan få med dina naturliga fransar.

Beauty Corner har valt att inte arbeta med Flares förlängning buketter pga att det blir väldigt mycket tyngd på dina fransar.

Lashlift & browlift

Detta är vår kombobehandling där vi utför både lashlift och browlift parallellt så att vi kan korta ned behandlingstiden och erbjuda ett lägre pris. Perfekt för dig som regelbundet gör lashlift och browlift men vill kombinera dessa 2 och få samtidigt rabatt på behandlingen. 

Lashlift

Med Jorat cosmetics Lashlift system – “Lashlift med  permanent böjer de naturliga fransarna. Det blir ett naturligt och effektfullt resultat, där man får en mer markerad fransrad. Lashlift passar dig som gillar den naturliga looken. 

I behandlingen färgar vi även fransarna och nyanserar den undre fransraden för att få en mascaraliknande effekt. Resultatet håller i ca 5-6 veckor beroende på hur snabbt den naturliga växtcykeln växer. Eftersom vi även behandlar fransarna med keratin så är det en behandling som stärker och bygger upp. 

Resultatet är varierande från person till person eftersom behandlingen är beroende av hur ens egna fransar ser ut. Den som oftast upplever bäst resultat är du som har långa och tjocka fransar som växer nedåt. 

Det är viktigt att man väntar 5-6 veckor mellan varje behandling för att fransarna ska hinna växa ut och på så sätt kan man undvika riskerna för att orsaka slitage (beroende på hur snabb växtcykeln är på just dig).

Vid besöket: Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Så att vi sparar tiden till applicering av förlängningen och inte tvättning av fransar. Rengöring och fransschampo finns att låna av oss här på salongen! 

Om du har särskilda önskemål gällande vilken stylist du vill ha vid din behandling, glöm inte att välja utförare innan du bokar.

 

Browlift

Jorat Cosmetics Brow lift/brow lamination är en behandling för dig som önskar tjockare, fylligare och snygga buskiga bryn! Man färgar även brynen vid önskemål i denna behandling.

Denna behandling är en perfekt alternativ för dig som vill underlätta vardagen och inte vill göra en riktig ögonbrynstatuering. Resultatet varierar beroende på hur mycket egna strån du har på brynen. Resultatet håller i upp till 6 veckor beroende på hur snabbt dina egna strån växer. 

Om du inte har några egna strån passar denna behandling inte dig. 

Vid besöket: Kom gärna osminkad till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Rengöring finns att låna av oss här på salongen! 

Om du har särskilda önskemål gällande vilken stylist du vill ha vid din behandling, glöm inte att välja utförare innan du bokar.

 

DUO PAKET LASHLIFT –  behandling för 2 – Lashlift inkl färgning och keratin

Njut av vår omtyckta behandling tillsammans med din bästa vän, mamma eller syster. Pris 745 kr per person. 

“Lashlift med keratin” är en behandling där man permanent böjer de naturliga fransarna. Det blir ett naturligt och effektfullt resultat, där man får en mer markerad fransrad. Lashlift passar dig som gillar den naturliga looken. 

I behandlingen färgar vi även fransarna och nyanserar den undre fransraden för att få en mascaraliknande effekt. Resultatet håller i ca 5-6 veckor beroende på hur snabbt den naturliga växtcykeln växer. Eftersom vi även behandlar fransarna med keratin så är det en behandling som stärker och bygger upp. 

 

DUO PAKET BROWLIFT för 2 – Browlift lamination inkl färg och form

Boka våra omtyckta och populära browlift behandling tillsammans med din bästa vän, mamma eller syster. Pris 745 kr per person. 

Brow lift/brow lamination är en behandling för dig som önskar tjockare, fylligare och snygga buskiga bryn! Man färgar även brynen vid önskemål i denna behandling.

Denna behandling är en perfekt alternativ för dig som vill underlätta vardagen och inte vill göra en riktig ögonbrynstatuering. Resultatet varierar beroende på hur mycket egna strån du har på brynen. Resultatet håller i upp till 6 veckor beroende på hur snabbt dina egna strån växer. 

Vi håller även utbildningar

För fransar & bryn…

space