Skip to content

BB glow / Microneedling

BB Glow behandling med Koriansk Stayve serum från den ledande koreansk tillverkare ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och får användas runt ögonen.

BB Glow Treatment är årets mest moderna behandling. Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hudtyper.

BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfritt. Den mest fantastisk är att processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar i övre och nedre ögonen. 

Behandlingar rekommenderas ej vid förkylning, feber, inflammationer eller graviditeten.

Resultat

Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till 6-12 månader beror på hudtyp och rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 7 gånger för bästa resultat 

BB Glow behandling passar:

  • För alla åldrar
  • Ökar lyster
  • Förbättrar hudens naturliga skydd
  • Ökar jämn hudfärg
  • För hud med pigmentering eller fräknar
  • Hud med akne
  • För dig med ojämn ton

 

Efter behandling:

Du ska avstå från aktiv sol i 14 dagar efter behandling!

Den första dagen rekommenderas att inte använda smink och tvätta ansiktet med starka medel. Vi rekommenderar använda alkoholfri klorhexidin. Stayve vårdande kräm ska användas i 3 dagar.

Det rekommenderas inte att besöka bastu, bassäng, solarium och idrotta (svettas) under minst fem första dagar.

Solskyddsmedel ska användas vardagligen

Ansiktsbehandlingar för känslig hy/torr hy

Behandlingen är anpassad för dig med känslig hy, torr hy eller rosacea. Skonsam och avkopplande behandling som avslutas med massage.

Ansiktsmassage 30 min

Avkopplande behandling där fokus ligger i ansiktsmassagen. Rörelsen i ansiktsmassagen löser upp muskelspänningar i ansiktet, syresätter vår hud och stimulerar hudens föryngring.

Djuprengörande portömning exkl. rygg och dekolletage
Djuprengörande portömning med ånga och ultravibrationer på områden ansikte-rygg-dekolletage.


Klassisk ansiktsbehandling 60 min

Klassisk ansiktsbehandling som är anpassad till just din hudtyp. I behandlingen använder vi oss utav ultravibrationer och anpassade serum för att ge det bästa för din hy. Perfekt för dig som saknar fukt och lyster.

SPA klassisk ansiktsbehandling 80 min


Klassiskt ansiktsbehandling anpassad för just din hudtyp. Avkopplande ansiktsbehandling med ultravibrationer och ansiktsmassage. Passar perfekt för dig som saknar fukt och lyster men även vill koppla bort och få en SPA känsla.

Ultra Skin behandling DELUX

Rengörande behandling där vi använder oss utav ultravibrationer. Vi behandlar områden ansikte-hals-dekolletage-rygg.


Ultrasonic Skin behandling inkl portömning

Behandling med ultraljudsvibrationer som frigör porerna från döda hudceller, överskott av talg, bakterier, giftiga ämnen, och kosmetiska rester. Huden blir efter en behandling ren och mjuk och stimulerar hudens cellförnyelse.

Djuprengörande portömning for acne hud.

Djuprengörande ansiktsbehandling för dig som har problem med täppta porer och mildare acne.

Portömning + syra

Djuprengörande portömning med syra behandling för att uppnå maximala effekter.

Vi håller även utbildningar

i BB glow och microneedling i vår egna sköhetsakademi

space