Skip to content

Botox i Göteborg

Botox i Göteborg är för dig som inte vill operera, men ändå bli av med rynkorna. Idag finns det ingen bättre ickekirurgisk behandlingsform för att ta bort och motverka rynkor i framförallt pannan, mellan ögonbrynen och runt ögonen än Botulinumtoxin typ A. Behandlingen är snabb och tar bara 5-15 minuter att utföra. Den är tämligen smärtfri och föregås ofta av lokal smärtlindrande kylbehandling.

Resultaten av en rynkbehandling med botox är oftast både pålitliga och tydligt synbara. Nackdelen är att effekten är tillfällig. De bästa och mest pålitliga resultaten får patienter som behandlar rynkor i pannan, mellan ögonen eller i ögonens utkanter. Nästan alla patienter får en påtaglig minskning av rynkorna. Pannan blir slät, den arga rynkar försvinner och skrattrynkorna slätas ut. Man ser yngre och piggare ut.

VÅRA BEHANDLINGAR

Kostnadsfri konsultation

Enligt den nya lagen måste du som kund boka en konsulation före din botox- eller fillersbehandling (gäller ej kunder som besökt oss de senaste 6 mån). 15 min.
0 kr - BOKA TID

Botox käke

Botox i käken gör man främst mot tandgnissling elelr för att framhäva käken mer. 20 min.
3 500 kr - BOKA TID

Botox 1 område tex kråksparkar

15 min.
1 800 kr - BOKA TID

Botox 2 område tex hela pannan

15 min.
2 500 kr - BOKA TID

Botox 3 område tex hela panna + kråksparkar

15 min.
2 900 kr - BOKA TID

Botox 4 område hela panna + kråksparkar + ögonbrynslyft

15 min.
3 500 kr - BOKA TID
Botox Göteborg
Botox göteborg

Vad är Botox

Botox är ett muskelavslappnande läkemedel som sprutas in under huden. Där verkar den genom att begränsa aktiviteten i muskulaturen. Botoxbehandling mot rynkor. När man hör ordet ”botox” tänker de allra flesta på en behandling av rynkor. Men det är egentligen ett produktnamn.
Andra produkter med exakt samma funktion som botox är Azzalure, Vistabel och Dysport.
Botox används i många olika sammanhang. Bl.a. för behandling av migrän, svettning och tandgnissling. Trots sitt breda användningsområde förknippas ändå en ”botoxbehandling”

Vad innehåller botox egentligen?

Botox är ett muskelavslappnande ämne framställt av Botulinum A, ett förädlat protein bestående av Botulism bakterier. Botox har använts i medicinskt syfte sedan 50-talet. Det utvecklades för behandling av överaktivitet i muskulaturen runt ögat t.ex. vid okontrollerad blinkning. När botox visade sig kunna blockera nervimpulserna som skickas till de muskler som styr ansiktsuttrycken blev det snabbt en mycket populär produkt för behandling av rynkor i ansiktet. Idag är injektionsbehandling med botox den vanligaste läkaradministrerade skönhetsbehandlingen i världen.

Resultat av Botox

  • Resultaten börjar synas efter 3-10 dagar. I vissa fall kan det ta upp till 14 dagar innan man ser effekten. Maximal effekt sker efter en månad.
  • I normalfallet kvarstår det uppnådda resultatet av en enskild behandling i 3-4 månader.
  • När rynkorna kommer tillbaka får man göra en ny behandling. För varje gång man upprepar behandlingen brukar resultaten hålla i sig något längre.

Efter behandling

Efter behandlingen av bör du inte lyfta tungt eller ansträng dig under några timmar. Därefter kan du börja röra dig som vanligt och använda smink om du så önskar

Varför välja Botox i Göteborg från Beauty Corner?

Roea Jorat har lång erfarenhet av Botoxbehandlingar på Beauty Corner. Hon är makeup artist i bakgrunden samt har ett öga för estetisk. Roea driver även skönhetsskolan Jorat academy där hon utbildar inom kosmetisk tatuering.