Skip to content

Lashlift i Göteborg

Med Jorat Cosmetics Lashlift system – ”Lashlift med  permanent böjer de naturliga fransarna. Det blir ett naturligt och effektfullt resultat, där man får en mer markerad fransrad. Lashlift passar dig som gillar den naturliga looken. 

I behandlingen färgar vi även fransarna och nyanserar den undre fransraden för att få en mascaraliknande effekt. Resultatet håller i ca 5-6 veckor beroende på hur snabbt den naturliga växtcykeln växer. Eftersom vi även behandlar fransarna med keratin så är det en behandling som stärker och bygger upp. 

Resultatet är varierande från person till person eftersom behandlingen är beroende av hur ens egna fransar ser ut. Den som oftast upplever bäst resultat är du som har långa och tjocka fransar som växer nedåt. 

Det är viktigt att man väntar 5-6 veckor mellan varje behandling för att fransarna ska hinna växa ut och på så sätt kan man undvika riskerna för att orsaka slitage (beroende på hur snabb växtcykeln är på just dig).

UTVALDA BEHANDLINGAR

Lashlift med keratin & Browlift - KOMBO

75 min.
1 200 kr -BOKA TID

Lashlift inkl. keratin & färg

45 min.
890 kr - BOKA TID

Lash lift inkl. färg + keratin och Super Booster

45 min.
1 190 kr - BOKA TID
Lashlift i Göteborg

Hur går behandlingen till?

Ögonfransarna fästs, varsamt och med noggrannhet runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. I behandlingen färgar vi även fransarna och nyanserar de undre fransraden för att få en mascaraliknande effekt.

Innan behandling

Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Så att vi sparar tiden till applicering av förlängningen och inte tvättning av fransar. Rengöring och fransschampo finns att låna av oss här på salongen! 

Om du har särskilda önskemål gällande vilken stylist du vill ha vid din behandling, glöm inte att välja utförare innan du bokar.

Vem är lämplig för lashlift?

Vem som helst kan göra en lashlift behandling. Resultatet är varierande från person till person eftersom behandlingen är beroende av hur ens egna fransar ser ut. Den som oftast upplever bäst resultat är du som har långa och tjocka fransar som växer nedåt.

Lashlift Göteborg

Varför Lashlift hos Beauty Corner i Göteborg?

Målet är att alltid arbeta med den överlägset bästa kvalitén när det gäller apparatur, pigment och produkter.

För att uppnå toppresultat, behöver man bra verktyg. Därför har vi på valt våra produkter med omsorg för att du som kund ska få resultatinriktade behandlingar. Tillsammans med ett team där alla är diplomerade/utbildade och expert på sitt område som uppfyller kraven för branschen.

Beauty Corner drivs av Roea Jorat, som brinner för att arbeta med skönhet och uttrycka sin konst genom sina behandlingar.