Skip to content

Trådlyft i Göteborg

Trådlyft kan vara helt rätt för dig som känner att huden har tappat lite av sin spänst med åren och upplever att du ser äldre ut än vad du känner dig. Behandlingen kan även passa dig som funderat på ett ansiktslyft, men inte riktigt känner för att genomgå en så stor operation eller lägga ut så väldigt mycket pengar.

Trådlyft är ett alternativ till ansiktslyft som ger tydliga resultat

Efter 30 minskar hudens naturliga produktion av kollagen som gör att huden blir spänstig, fräsch och slät. Resultatet blir ofta en hud som får fler rynkor, tappar lyster och känns glåmig. Detta är helt naturligt och händer alla, men det kan upplevas som väldigt störande och tråkigt. En trådlyftsbehandling ger tydliga resultat mot detta.

Vi använder PDO trådar. Vi rekommenderar en konsultation för att diskutera behandlingen noga för att kunna ge dig det bästa resultatet.

Proceduren utförs under lokalbedövning och tar ca 30 minuter.

Behandlingen utförs av legitimerad sjuksköterska.

Vilka områden kan ni behandla med trådlyft?

  • Hela ansiktet
  • Ögonbrynslyft
  • Kindlyft
  • Halslyft

UTVALDA BEHANDLINGAR

Kostnadsfri konsultation

15 min.
0 kr - BOKA TID

Full face trådlyft

150 min.
19 000 kr - BOKA TID

Foxyeyes / Ögonbrynslyft

50 min.
5 500 kr - BOKA TID

Halslyft

60 min.
9 800 kr - BOKA TID

Kindlyft

60 min.
7 900 kr - BOKA TID

Käklyft

60 min.
7 900 kr - BOKA TID

Näslyft

45 min.
4 200 kr - BOKA TID
Trådlyft i Göteborg

Hur går det till?

En behandling med Trådlyft går fort. Oftast behövs inte mer än 45-60 minuter för att förbättra ditt utseende avsevärt. Hållbarhetstiden är normalt upp till 12-24 månader, men ålder och livsstil med t.ex. rökning eller mycket intensiv träning, är sådana faktorer som kan förkorta hållbarhetstiden.

Genom att göra en ny behandling, en så kallad ”touch up”, efter 6-9 månader, så ökar hållbarheten för resultatet avsevärt. Detta går att boka om inom det först året efter en behandling och kostar mindre än den första behandlingen.

Efter behandling med trådlyft

Efter din behandling med trådlyft kommer du att få råd för tiden närmast efteråt. Du kan känna lite obehag efter behandling och det kan uppstå en rodnad, svullnad eller blåmärke. Vanligen försvinner detta efter några dagar, upp till 1–2 veckor.

Varför välja BeautyCorner för Trådlyft i Göteborg?

På Beauty Corner har vi legitimerad personal med flera års erfarenhet.