Skip to content

Browlift i Göteborg

Browlift i Göteborg är en behandling för dig som önskar tjockare, fylligare och snygga buskiga bryn! Man färgar även brynen vid önskemål i denna behandling.

Denna behandling är en perfekt alternativ för dig som vill underlätta vardagen och inte vill göra en riktig ögonbrynstatuering. Resultatet varierar beroende på hur mycket egna strån du har på brynen. Resultatet håller i upp till 6 veckor beroende på hur snabbt dina egna strån växer.

Om du inte har några egna strån passar denna behandling inte dig.

UTVALDA BEHANDLINGAR

Browlift inkl färg och keratin

60 min.
890kr - BOKA TID

Browlift + LASHLIFT + keratin + färgning + styling

75 min.
1 200 kr - BOKA TID
Browlift i Göteborg

Hur går behandlingen till?

Browlift är en behandling som gör dina ögonbryn fylligare, ger ökad volym, förfinar formen samt ger ett lyft. Vid en browlift behandling formas och stylas brynets strå till önskad form. I regel avslutas behandlingen även med färgning av ögonbrynen om det önskas.

Innan behandling

Kom osminkad till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Rengöring finns att låna av oss här på salongen!

Om du har särskilda önskemål gällande vilken stylist du vill ha vid din behandling, glöm inte att välja utförare innan du bokar.

Browlift i Göteborg

Varför Browlift i Göteborg hos Beauty Corner ?

Målet är att alltid arbeta med den överlägset bästa kvalitén när det gäller apparatur, pigment och produkter.

För att uppnå toppresultat, behöver man bra verktyg. Därför har vi på valt våra produkter med omsorg för att du som kund ska få resultatinriktade behandlingar. Tillsammans med ett team där alla är diplomerade/utbildade och expert på sitt område som uppfyller kraven för branschen.

Beauty Corner drivs av Roea Jorat, som brinner för att arbeta med skönhet och uttrycka sin konst genom sina behandlingar.