Skip to content

Volymfransar i Göteborg

Trött på mascaran? Korta fransar? Få längre, tjockare och mörkare fransar. Med fransförlängning sparar du tid samt att du kan vakna på morgonen och se sminkad ut. Framhäv dina vackra ögon med fransförlängning. Våra fransstylister är certifierade. 

Hur går behandlingen till? Behandlingen börjar med konsultation där vi går igenom dina ösnkemål, samt kollar vad du har för ögonform och ansiktsform. Behandlingen anpassas personligen efter dig. 

Nytt set volymfransar passar dig som vill ha en fyllig och jämn struktur längs fransraden. Med volymfransar applicerar man ett knippe med upp till 10 tunna syntetfransar per naturlig frans. Storleken på varje knippe anpassas till varje individuell naturlig frans, för att minimera riskerna för att påverka den naturliga fransens växtcykel.

DSC06300

Vilka produkter används?

Endast högkvalitativa produkter och den tryggaste, säkraste och mest hygieniska tekniken i Silke med olika böjningar. Ögonfranslimmet vi använder är godkänt av Kemikalieinspektionen.

Vad kan jag förvänta mig av resultatet?

Du får längre, fylligare och mörkare fransar direkt efter behandlingen. Du kan välja att antingen öppna upp ögat, förstora eller forma. Mascaraeffekt!

Målgruppen för ögonfransförlängning är är allt från unga tjejer som vill ha långa, vackra fransar till äldre kvinnor som med åldern fått både kortare och glesare fransar, men nu kan få ett piggare och öppnare öga tillbaka.

Borttagning av fransar, detta ska du aldrig försöka göra själv, jag använder mig utav en remover som är anpassad till det lim jag använder vid fransförlängning. Dra aldrig bort din ögonfransförlängning själv, för då följer även dina naturliga fransar med!

Skötselråd:

 • Tvätta fransarna en gång o dagen med rengöringsschampo och borste
 • Tvätta inte ansiktet inom 24 timmar efter utförd behandling. Detta för att ge limmet full möjlighet att härda. Att låta ögonfransarna lufttorka är det absolut bästa sättet.

  Rester av smink och eyeliner är förrädiskt mot dina fransar. Det löser upp bindningen mellan din egen frans och synteten och på så sätt förkortas hållbarheten.

 • Använt ej oljebaserade produkter, (där räknas även propylene glykogen till oljan som finns i bla makeup).
 • Använd ej mascara på fransarna.
 • Ska du måla underfransarna, försvinner min garanti på hållbarhet. Ta hellre en mörkare skugga .
 • Använd alltid en borste och borsta då ovanifrån.
 • Mediciner, stress, hormoner, graviditet och sorg kan påverka dina fransar negativt.
 • Undvik att basta/träna/ dem första 48 tim då vattenånga kan lösa upp limmet vid fransarna.
  Gnugga aldrig på fransarna eftersom de kan trilla av då.
 • Dra aldrig bort din fransförlängning eftersom du kan få med dina naturliga fransar.

Beauty Corner har valt att inte arbeta med Flares förlängning buketter pga att det blir väldigt mycket tyngd på dina fransar.

Vi håller även utbildningar

För fransar & bryn…

space