Skip to content

Kosmetisk Tatuering i Göteborg 

Kosmetisk tatuering, som även kallas för Microblading, 3D bryn eller mikrobladsteknik går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. Tekniken är semi-permanent och håller 1-2 år. Man bör göra en touch up en gång om året för att form och färgstyrka ska bevaras.

Vi anpassar pigmenten i tatueringen till din naturliga ögonbrynsfärg för ett naturligt men samtidigt fylligt och felfritt resultat. Till en början ser ögonbrynen mörkare ut eftersom de bleks markant under den två veckor långa läkningsprocessen.

Viktigt att tänka på är att microblading är en konstform, välj en tatuerare som har känsla för form och estetik så att du får de ögonbryn som du önskar dig! 

Kostmetisk tatuering i Göteborg

Microshading/ ombre brows  

En kombination av powder brow ( maskin )  och 3d bryn. Ger illusionen av ett fylligare bryn. Strån läggs i överkanten av ögonbrynet och framtill. Övrig del skuggas.

Viktigt att tänka på är att microblading är en konstform, välj en tatuerare som har känsla för form och estetik så att du får de ögonbryn som du önskar dig! 

Har du en gammal tatuering och vill korrigera den hos oss, boka in en konsultation innan uppbokad behandling. 

Kostnadsfri konsultation

15 min.
0 kr - BOKA TID

Microblading 3D-Ögonbryn

90 min.
2999 kr - BOKA TID

Ögonbrynstatuering återbesök

60 min.
1 500 kr - BOKA TID

Microshading / Ombre Ögonbryn

90 min.
2 999 kr - BOKA TID

Eyeliner Kosmetisk Tatuering övre ögonlocket

Utförs med maskin speciellt anpassad för kosmetisk tatuering av eyeliner. Nålen som används är som alltid en engångsnål som ligger sterilt förpackad och som bara används till dig och din behandling. Behandlingen utförs med en av marknadens bästa maskiner för att din behandling ska bli så smärtfri och smidig som möjligt. Du blir bedövad både innan och under tiden vi tatuerar och hela tatueringsprocessen tar ca 30-45 minuter som anpassas helt och hållet efter dina önskemål.

Har du gammal tatuering och vill korrigera den hos oss, boka in en konsultation innan uppbokad behandling.

Kostnadsfri konsultation

15 min.
0 kr - BOKA TID

Eyeliner "Över" Kosmetisk Tatuering

120 min.
3 200 kr - BOKA TID

Eyeliner "Över & Under" Kosmetisk Tatuering

120 min.
4 200 kr - BOKA TID

Lipliner

Har du små läppar, otydlig kontur eller ojämn form kan detta förbättras genom kosmetisk tatuering. Antingen läggs en fin linje utmed läppkonturen som understryker din egen läppform, eller lite utanför för att förstora läpparna. I detta fall skuggas området mellan den befintliga linjen och den nytecknade linjen med en särskilt sammansatt färg för att passa dig och din hudfärg.

Ett gratis återbesök ingår inom 2 månader i denna behandling. Obs! Återbesöket bör bokas i samband när du bokar tid för din tatuering. Du riskerar annars att inte hitta en ledig tid och går då miste om ditt kostnadsfria återbesök. Återbesöket kan göras tidigast fem veckor efter att du har tatueringen och senast två månader efter för att du ska få ditt återbesök kostnadsfritt. Om du inte dyker upp på ditt gratis återbesök så är din tid förbrukad. 

Kostmetisk tatuering i Göteborg - Lipliner

Kostnadsfri konsultation

15 min.
0 kr - BOKA TID

Korrigering Kosmetisk Tatuering

90 min.
2 500 kr - BOKA TID

Fyllda Läppar Kosmetisk Tatuering

120 min.
6 500 kr - BOKA TID

Lipliner Kosmetisk Tatuering

120 min.
4 200 kr - BOKA TID

Plasma pen

Vad är plasma pen?

Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Huden runt plasma-blixten stramar upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden.

Hur funkar det?

Plasmapen-handstycket ger en liten plasma-blixt som hoppar från spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud, dra åt locket / under ögonområdet. En serie små bruna fläckar är strategiskt placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat för det överflödiga huden.

Plasma pen funkar bäst på slapp hud, hängande ögonlock, röklinjer, bristningar mm.

Kostnadsfri konsultation

15 min.
0 kr - BOKA TID

PlasmaPen- Kråksparkar

60 min.
2 999 kr - BOKA TID

PlasmaPen- Lipflip

60 min.
3 999 kr - BOKA TID

PlasmaPen- mage

75 min.
4 999 kr - BOKA TID

PlasmaPen- Nasobiala veck

60 min.
3 999 kr - BOKA TID

PlasmaPen- Röklinjer

60 min.
3 500 kr - BOKA TID

PlasmaPen- ögonlyft

60 min.
3 500 kr - BOKA TID

Före behandlingen, ögonbryn, eyeliner, lipliner

 • Samma dag som behandlingen ska du inte ha intagit koffein, Ipren/treo, omega 3 eller blodförtunnande medicin. Alvedon och Panodil går bra att ta innan. Vi utför ej behandling om har någon blodsmittande sjukdom eller blödarsjuka.

 • Du ska inte ha sår på området som ska behandlas, psoriasis, rosacea eller eksem.

 • Du ska ej ha genetik för keliod ärrbildning.

 • Har du en tatuering som gjorts på en annan salong måste en konsultation bokas först, detta för att vi ska kunna bedöma om det går att få ett bra resultat eller ej. Går man inte på en konsultation och bokar en behandling och vi på plats bedömer att vi inte kan åta oss ditt fall, då kommer vi att debitera fullt pris för förlorad tid.

 • Har du en sjukdom, hudförändringar, ärr eller liknande så ber vi dig i första hand kontakta din läkare och därefter oss, via mejl info@beautycenter.se eller ringer oss på 08 641 63 63. Om detta inte följs och behandling ej går att utföra, kommer vi att debitera ditt besök.

 • Inte ha intagit alkohol 48 timmar innan behandling.

 • Inte ha gjort botox, fillers, microneedling, kemisk peeling 4 veckor innan och efter behandlingen.

 • Du ska vara över 18 år.

 • Vi utför inte kosmetisk tatuering på gravida eller om du ammar.

 • Se till att du har ätit ordentligt innan då det blir lättare att slappna av under behandlingen.

 • Ta med dig glasögon om du använder linser (eyeliner).

 • Frans & brynfärgning kan göras minst 2 veckor före behandling och först 2 veckor efter behandling (ögonbryn/eyeliner).

 • Du ska ej ha gjort fransförlängning innan behandling (eyeliner).

 • Har du lätt att få munsår/blåsor på läpparna kan behandling aktiveras av det, vi rekommenderar därför att du behandlar med Zivorax eller liknande 5 dagar innan behandling samt 5 dagar efter behandling (lipliner).

Efter besöket

Under det första dygnet efter behandlingen så är det viktigt att tvätta ögonbrynstatueringen med ljummet vatten varannan timme. Genom att tvätta ögonbrynen så förhindrar du att det bildas en tjock skorpa. Ju mer skorpa, desto sämre läkning. Vänta minst 7 dagar med att använda smink på det behandlade området.

Undvik till varje pris att klia ögonbrynen efter behandlingen. Du riskerar att klia bort pigment samtidigt som du ökar infektionsrisken.

Skydda tatueringen genom att försiktigt smörja in den med vaselin med vitamin A och E  två gånger om dagen.

Undvik träning och andra aktiviteter där du kommer att svettas under den första veckan efter behandlingen. Saltet i din svett ökar infektionsrisken och kan medföra att färgpigmenten läker ljusare än förväntat.

Bada inte bastu eller pool.

Sola inte i solarium på minst en månad. Därefter är det viktigt att fortsätta använda solkräm eftersom UV-stålningen kan bleka tatueringen med upp till 50 %. Undvik direkt solljus.